Praktijk voor coaching

Diepte ontspanning

Wil jij ervaren wat echt ontspannen is?

Dan is deze diepte ontspanningsbehandeling iets voor jou!

Herken je dit?

We leven in een wereld van haasten en hectiek. Onbewust bouwen we door de tijd heen spanning op. Soms begint deze spanningsopbouw al in je jeugd, opgeslagen in ons lichaam.

Deze spanning kan tot verschillende klachten leiden. Bijvoorbeeld:

N

Piekeren en malen in je hoofd. Vaak houdt dit ’s avonds niet op waardoor je slecht slaapt.

N

Je voelt je rusteloos en prikkelbaar. Dit maakt dat spanning niet alleen jou raakt maar ook effect heeft op je omgeving.

N

Je voelt je geleefd en kunt niet meer van kleine dingen op de dag genieten.

We zijn vergeten hoe het voelt echt te ontspannen.

Hoe zou het zijn om tot elke cel in je lichaam ontspanning te voelen?

Dat kan, met deze diepte-ontspanning.

Wat doe ik anders?

Mijn ervaring met een massage is, dat ik mijn huid en spieren voel ontspannen. Deze behandeling gaat verder dan een massage. Je ligt comfortabel met kleding aan onder een deken. Dit geeft een basis aan comfort. De behandeling kan op je rug of op je buik en bestaat uit lichte aanraking op verschillende punten. Er ontstaat een diepe ontspanning, tot diep in je lichaam welke dagen aan kan houden. Dan pas ervaar je wat écht ontspannen is. Vaak slaap je die avond ook als een roos. 

Boek een ontspanningsbehandeling

En kom in diepe ontspanning

  • Éen behandeling (60 minuten) 69 euro
  • Strippenkaart 3 behandelingen: 179 euro

Wat zeggen anderen…

De aanleiding voor een ontspanningsbehandeling was om het te proberen, aangezien ik nooit kan ontspannen of tot rust kom. Ik heb altijd een overvol hoofd. Het resultaat was dat ik totaal ontspannen was tijdens en ook na de sessie. Ook lichamelijk ging het stukken vooruit na de sessie. Ik heb namelijk een rugoperatie ondergaan. Ik zou Cora aanbevelen omdat ik er erg veel baat bij de sessie heb gehad en dit moet iedereen ervaren!  

Irma, schoonheidsspecialiste

Neem contact op met Cotjing

Wil je weer ontspannen en voldaan achter het stuur van je eigen leven. Wil je weer regie? Ik stem graag met je af hoe jij hier vorm aan kunt geven.